banner

Şubat’ta atama yapılabilir




AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Bugün TV’de katıldığı bir programda eş durumu mağdurlarının haklı olduğunu ve Bakanlık isterse Şubat 2013’te ilk atama yapılabileceğini belirtti.

“Bugün TV’de yayınlanan Temsilciler Meclisi programının konuğu AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin ÇELİK gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Eş durumu mağdurlarının haklı olduğunu ve Bakanlık isterse Şubat’ta ilk atama yapılabileceğini söyledi. Kısaca topu MEB’e attı”

ÇELİK, Bugün TV de yayınlanan Temsilciler Meclisi Programında eş durumu atamaları ve ilk atamalar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Programa bu konuda gelen maillerle ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı.

Hüseyin ÇELİK şunları söyledi”  Eş durumu atamalarının yüzde sekseni doksanı haklıdır. Bu konuda devlet fedakârlık içerisinde bulunmalıdır. Biz muhafazakâr demokrat bir partiyiz. Ailenin bütünlüğüne önem veriyoruz. İkisi de öğretmen olan eşler birleşebilecek illerde birleşmeleri sağlanmalıdır. Bu konuyu Sayın Başbakanımıza arz ettim. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız ile birlikte eş durumu mağdurlarını kabul ettik.

Bizim dönemimizde şubat ve yaz aylarında atama yapıyorduk. Şimdi ise yılda bir defa atama kararı alınmış. Ancak ihtiyaç var ise atama yapılır. Bakanlığa kadro verilmiş ise bunu kullanır.”

(personelmeb)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.