banner

Bilim dersinde, bilim ile yaşamın iç içeliği anlatılacak




Yeni eğitim sisteminde seçmeli olan Bilim Uygulamaları dersinin öğretim materyalindeki etkinliklerle öğrenci bilim ile yaşam arasında ilişki kurmayı öğrenecek

bilim dersiBilim Uygulamaları dersi için hazırlanan öğretim materyalinde, öğretmenlere yol göstermek ve ilgili kazanımları gerçekleştirmek için 22 etkinlik bulunuyor. 

Öğretmen etkinliği yaparken, öğrencilerin katılımlarını, ilgilerini gözlemleyecek ve not edecek. Öğrencinin bilim ile hayatın iç içe olduğunun farkına varmasını sağlamak için, etkinliklerde gündelik hayatta karşılaşılan olaylar arasında bağlantılar ve benzerlikler kurulacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.