banner

11 yaşındaki öğrenci iki müdür bıçakladı




Mersin'de 2 çocuk, kendilerini uyaran okul müdürü ile müdür yardımcısını ayaklarından bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Kurdali Mahallesi'ndeki İnönü İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Okulun 6. sınıf öğrencisi K.K. ile okuldan geçtiğimiz yıl atılan 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki M.F.A., sürekli okul önünde bekleyerek diğer öğrencileri rahatsız ettikleri için Okul Müdürü Sıtkı Tırak ile Müdür Yardımcısı Enver Acar tarafından uyarıldı.

Çıkan tartışmada okul müdürü ile müdür yardımcısını bacaklarından bıçaklayan 2 öğrenci olay yerinden kaçtı. Hafif yaralanan okul idarecileri Toros Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, şüpheli çocuklardan biri yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.