banner

Bakan Dinçer 'bowling'de usta çıktı




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, gazetecilerle bowling maçı yaptı. Kıyası bir mücadelenin olduğu ve renkli görüntülere sahne olan maçta, Bakan Dinçer'in takımı açık ara farkla galibiyete ulaşırken, Dinçer de turnuvanın en skorer üçüncü oyuncusu oldu.
bakan-bowlingMilli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, "Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayı" için gittiği Antalya'da gündüz yoğun bir tempoyla çalışırken, akşam ise gazetecilerle bowling oynadı. Gazetecilerle sohbet esnasında fırsat buldukça bowling oynadığını anlatan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, gazetecilerden gelen maç teklifini de kabul etti. Bunun üzerine Bakan Dinçer ve gazeteciler iki ayrı takım kurarak kıyasıya bir bowling maçı yaptı. Spor ayakkabılarını giyen ve kravatını çıkararak maça hazırlanan Milli Eğitim
Bakanı Ömer Dinçer, maç öncesinde yaptığı açıklamada, "Öncelikle bowling oynamaya beni siz teşvik ettiniz. Bu alanda çok iyi olduğum söylenemez. Ama daha önce üniversitede ve şirkette arkadaşlarla takım ruhunu yakalamak, motivasyonu sağlamak için zaman zaman bowling oynuyorduk" dedi.

BAKAN'IN TAKIMI GALİP
Bakan Ömer Dinçer'in takımı ve gazetecilerin takımı arasında ise kıyasıya bir mücadele yaşandı. Bakan Dinçer'in ise sık sık takım arkadaşlarını, "Kazanacağız arkadaşlar moral bozmak yok" diyerek motive etmesi dikkatlerden kaçmadı. Renkli görüntülerin oluştuğu maçta ise Bakan Dinçer'in takımı büyük ara farkla 518'e 423 galip geldi. Bakan Dinçer, maç sonunda ise kendi takımını kutlayıp, rakip takımı da teselli ederken, aldığı sayılarla turnuvanın da en skorer üçüncü oyuncusu olarak istatistiklere yansıdı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.