banner

Bakan Yıldız’dan flaş ODTÜ açıklaması




Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ODTÜ'deki olaylarla ilgili, "Büyüyen Türkiye'nin küçülen zihniyeti olarak görüyorum" değerlendirmesini yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, gazetecilerle kahvaltılı toplantıda biraraya geldi. Yıldız, ODTÜ'deki olaylarla ilgili bir soru üzerine, "Büyüyen Türkiye'nin küçülen zihniyeti olarak görüyorum" dedi. Yıldız, bazı üniversite yönetimlerinin olaylarla ilgili yaptıkları açıklamaya ilişkin, "Üniversitelere yakışan bir ortak akıl" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Yıldız, üçüncü nükleer santral ihalesinin hangi ülkeye verileceğine ilişkin bir soru üzerine, "Uzak Doğulu ve batılı firmalar var. Net olmamakla birlikte Uzak Doğu'nun daha yakın olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.