banner

Olimpiyat şampiyonu öğrencilerle buluştu




Olimpiyat şampiyonu milli atlet Aslı Çakır Alptekin, ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi.

Merter Fatih Koleji'ne eşi ve aynı zamanda antrenörü İhsan Alptekin ile birlikte gelen Aslı Çakır Alptekin, burada minik öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Kendisi için hazırlanan videoyu izlerken göz yaşlarına hakim olamayan milli atlet, öğrencilere ''Hepinizin bir hedefi olsun. İnsanoğlunun isteyince yapamayacağı hiçbir şey yok. Hayallerinizin peşinden koşun'' diyerek tavsiyelerde bulundu.

Merter Fatih Koleji tarafından, ''Yılın sporcusu'' seçilen ve plaketini okul müdürü Cafer Coşkun'un elinden alan başarılı sporcu, daha sonra Fatih Kolejleri arasında düzenlenen atletizm yarışmasında birinci olan öğrencilerle spor salonunda kısa bir koşu yaptı.

Aslı Çakır Alptekin basın mensuplarına yaptığı açıklamada, aldığı olimpiyat şampiyonluğundan sonra Türkiye'de atletizmde bir patlama yaşandığını vurgulayarak, hedefinin 2013 Akdeniz Oyunları'nda ve ardından düzenlenecek dünya şampiyonasında madalya almak olduğunu kaydetti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.