banner

Ömer Dinçer MGK toplantısında




Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında toplandı. Toplantıya MGK üyesi olmayan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer de katılıyor.

Video için tıklayın

Çankaya Köşkü'ndeki şubat ayı olağan toplantısı saat 13.55'te başladı. Toplantıda iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek.

Toplantıya, MGK üyesi olmayan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in de bakanlığının faaliyetleri hakkında bilgi vermek üzere katıldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Dinçer, MGK üyelerine 4+4+4 şeklindeki 12 yıllık eğitimi düzenleyen kanun teklifiyle ilgili bilgi verecek. Kanun teklifi 4 yıldan sonra açık eğitimi öngördüğü ve bu durumun da kız çocuklarının 4 yıldan sonra okuldan alınacağı endişesiyle eleştiri konusu olmuştu.  
 

MGK öncesi toplantı

Bu arada Başbakan Erdoğan, MGK toplantısı öncesi MGK üyesi bakanlarla biraraya geldi. Toplantıya MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı.

(Hürriyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.