banner

Tüm Türkiye bu bebeği konuşuyor




Yılbaşı tatilini geçirmek üzere Paris’e giden ünlü komedyen Cem Yılmaz ve eşi Ahu Yağtu, İstanbul’a döndü. Havaalanında kameralar tarafından ilk kez yakından görüntülenen Kemal bebek görenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı

Geçtiğimiz günlerde yılbaşı tatilini geçirmek üzere Paris’e giden Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu çifti, oğulları Kemal bebek ve bakıcısıyla akşam saatlerinde İstanbul’a döndü. Atatürk Havalimanı’nda Free Shop’ta alışveriş yapan ünlü komedyen ve ailesi, daha sonra havalimanından ayrı ayrı çıktı. Havalimanından ayrılışı sırasında hayranlarının ilgi odağı olan ve onlarla fotoğraf çektiren Yılmaz, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.