banner

Şahan’ın yeni filmi 18 Ocak’ta sinemalarda




Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Celal ile Ceren’ 18 Ocak’ta vizyona giriyor

''Recep İvedik'' adlı karakterin maceralarını beyazperdeye taşıdığı 3 filmle izlenme rekorları kıran komedyen Şahan Gökbakar'ın yeni filmi ''Celal ile Ceren'' 18 Ocak'ta vizyona girecek.

Senaryosunu Şahan Gökbakar'ın yazdığı, yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı ''Celal ile Ceren'', sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

''Herkesin bir Ceren'i vardır'' sloganıyla hazırlanan filmin yapımcılığını Şahan Gökbakar'ın yeni kurduğu Çamaşırhane üstlendi. Filmde, ''Ceren'' karakterini oyuncu Ezgi Mola, ''Celal'' karakterini de Şahan Gökbakar canlandırıyor.

Filmde, kadın-erkek ilişkilerine farklı bir açıdan bakan Şahan Gökbakar, uzun yıllar birlikte olan sevgililerin birbirlerini kaybettikten sonra yaşadığı deneyimi, yine komedi dozu yüksek özgün mizah üslubuyla beyaz perdeye taşıyor.

Filmin konusu özetle şöyle:

''Babasının dükkanında çalışan esnaf Celal ile büyük bir yapı markette departman sorumlusu olan Ceren, yaklaşık 6 yıldır birliktelerdir. Yakın arkadaşlarının sebep olduğu çeşitli olaylardan dolayı Ceren ile Celal'in evlilik planları da suya düşer.''

''Celal ile Ceren'' adlı film, 18 Ocak'ta vizyona girecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.