banner

Ödülü duyan gelince polis müdahale etti




Adana’da bir dershanenin ödüllü deneme sınavı izdihama neden oldu.

Anne ve babalarıyla dershanenin olduğu binaya gelen çocuklar arasında itiş kakış yaşandı. Olay yerine gelen polisler, çocukları sırayla dershaneye aldı. Polisler, kargaşada ağlamaya başlayan çocukları ekip otosundan anonslar yapıp, aileleriyle buluşturdu.

Tepebağ Mahallesi’ndeki bir iş merkezinde bulunan dershane 4, 5, 6 ve 7’inci sınıf öğrencileri için ödüllü deneme sınavı açtı. Dereceye gireceklerin ücretsiz kurs alacağı sınav için 500 öğrenci, anne ve babalarıyla dershaneye akın etti. Yoğun ilgi nedeniyle dershane binasının önünde yığılma oldu. Sınav salonlarına girmek isteyen öğrencilerle, sınavı tamamlayıp çıkmak isteyenler kapıda karşılaşınca da izdiham yaşandı.

Dershane görevlileri kargaşayı önlemekte yetersiz kalınca, devreye polisler girdi. Sınava girmek isteyen öğrencileri tek sıra halinde toplayan polisler, sokaktaki kalabalığı yararak binaya soktu. Sınavını bitirip binadan çıkan bazı öğrenciler de velilerini kaybetti. Velisini bulamadığı için ağlayan öğrencilere de polis sahip çıktı. Ekip otosuna bindirdikleri öğrencilerin adlarını megafonla anons yaparak velilerini çağırdı. Birbirini kaybeden anne ve babalar ile çocuklar ekip otosunda buluşturuldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.