banner

3 ilde daha okullar tatil edildi




Yoğun kar yağışı nedeniyle Muş, Hakkari, Ağrı ve Gümüşhane'de eğitime 1 ila 2 gün ara verildi.

Muş'ta yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezinde 1, Varto ilçesinde ise eğitime 2 gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, ilde etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ile merkeze bağlı köylerde 1 gün, Varto ilçesinde ise eğitime 2 gün ara verildiğini bildirdi.

Hakkari

Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi, Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi, Yüksekova ve Çukurca'da eğitime yarın için 1 gün ara verildiği bildirdi.

Ağrı

Kar yağışı nedeniyle Ağrı'da il merkezi hariç köylerde eğitime 2 gün ara verildi.

Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, il merkezindeki eğitim kurumları hariç, köyler, yatılı bölge ilköğretim okulları (YİBO) ve taşıma merkezi ilk ve orta öğretim okullarında eğitime 2 gün ara verildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

''Tutak ve Hamur ilçelerimizde, ilçe merkezleri hariç, YİBO'lar ile taşıma merkezi ilk ve orta öğretim okullarımız 7 Ocak Pazartesi günü olmak üzere bir gün süreyle, Eleşkirt ilçemizde, ilçe merkezi ile bütün köy okulları 7 Ocak Pazartesi günü bir gün süreyle tatil edilmiştir.''

Gümüşhane

Gümüşhane'de etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve üç ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Gümüşhane Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

''Öğrencilerin can güvenliğinin tehlikeye atılmaması için merkez ilçe başta olmak üzere Kelkit, Şiran ve Köse ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan ilkokul ortaokul ve liselerde 7 Ocak günü eğitime bir gün ara verildi.''

Gümüşhane'nin Torul ilçesindeki okullarda ise eğitime ara verilmediği öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.