banner

İstanbul Valiliği’nden tatil açıklaması




İstanbul Valiliği’nden kar nedeniyle okullarda yarın için eğitim-öğretime devam edilip edilmeyeceği konusunda bir açıklama geldi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Kar yağışı nedeniyle okulların şu an için tatil olması söz konusu değil. Akşam saatlerinde tekrar değerlendirme yapacağız" dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İHA muhabirinin kar yağışı ile ilgili sorularını yanıtladı. İstanbul’da beklenen kar yağışının başladığını söyleyen Hüseyin Avin Mutlu, Şehrin çeşitli bölgelerinde yoğun kar yağışı var. Şu anada kadar sıkıntılı bir durum, kar yağışının getirdiği olumsuz bir yoğunluk yok. Trafik normal akışında. Ana arterler açık. Hatta bütün yolar tamamen açık. Alınan yoğun tedbirler etkisini gösteriyor. Takip ediyoruz. İlave bir tedbir ihtiyacı şu an için gözükmüyor” dedi.

Vali Mutlu, İstanbullulardan zorunlu haller dışında araçlarını kullanmamalarını ve toplu taşımayı tercih etmelerini de istedi.

Okulların tatil edilip edilmeyeceği sorusunu da yanıtlayan Mutlu, “Sevgili yavrularımız ve eğitmenlerimiz acaba okullarla ilgili bir tedbir alınacak mı diye düşünüyorlar. Onu değerlendiriyoruz. Şayet öğrencilerimizin eğitimi engelleyecek mahiyetti bir olumsuzluk olursa bunu akşam saatlerinde uygun bir şekilde kamuoyu ile paylaşırız. Şu an için tatil söz konusu değil. Akşam en son durumu değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.