banner

İşte öğretmenlerin 2013 maaşları




2013 öğretmen maaşları ne kadar? 2013 ek ders ücretleri, 2013 ek ders saat ücretleri, Öğretmen maaşları zam oranları, 2013 öğretmen maaş zammı, 2013 öğretmen maaş artışı

Şükrü Kızılot Hürriyet Gazetesi’ndeki bugünkü köşesinde 2013 öğretmen maaşlarının ne kadar olduğunu detaylarıyla anlattı. Kızılot, öğretmenlerin karşılaştırmalı olarak eski ve yeni maaşlarını tablolarla aktardı.

İşte o yazıdan öğretmen maaşlarıyla ilgili bölüm;

YENİ yıla girmemizle birlikte işçi, memur bütün çalışanların dört gözle beklediği 2013 yılı maaşları zam oranları belli oldu. 2013 bütçesinde aslan payını alan Milli Eğitim Bakanlığı’nın kadrosunda yer alan 800 bini aşkın öğretmenin maaşlarının ne kadar artacağı, ek ders ücretleri, emekli maaşları da merak konusuydu.

Bu doğrultuda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan detaylı ve karşılaştırmalı maaş tablolarını aşağıda yayınlıyoruz.  Tabloda, öğretmenlerin 1 Temmuz 2012’de aldıkları maaşla 1 Ocak 2013’ten itibaren aldıkları zamlı maaşın tüm detayları ve farklarını rahatlıkla görebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Tahakkuk Grubu’nun hazırladığı  tabloların içinde ayrıca öğretmenlerin 2012 ve 2013 yılı ek ders ücretleri ve farkları ile maaşlarına ödenen ek ödemelerde detaylarıyla yer alıyor.

 

 

 

 

 

 



İşte öğretmenlerin 2013 karşılaştırmalı maaş tablosu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak hürriyet

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.