banner

Kılık-kıyafet serbestliği için imza kampanyası




Memur-Sen Konfederasyonu kamuda kılık-kıyafet serbestisi tanınması amacıyla imza kampanyası başlattı.

Sıhhıye metro durağı çıkışında kurulan stantlarda başlatılan kampanyaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Serkan Tüzün, MAZLUMDER Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Ahmet Gündoğdu, buradaki konuşmasında, Başbakanlığa sunulmak üzere ''Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 milyon İmza'' toplama kararı aldıklarını belirterek, öğrencilere kısmı olarak kıyafet serbestisi getirildiğini, seçebilme hakkının kamu çalışanlarına da getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Gündoğdu, kampanya kapsamında aynı anda 23 merkezde daha imza toplayacaklarını, imzaları başbakanlığa sunacaklarını bildirdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.