banner

Bakanlığa 30 bin personel alınacak




Devlette memur olmak isteyen adaylar için fırsatlar devam ediyor. Adalet Bakanlığı 3 bin personel alacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre 3 ay içinde sayının 30 bini geçeceği belirtiliyor

Adalet Bakanlığı 3 ay içinde 3 bin personel alacak. Bakanlığın alacağı personel sayısı, TBMM'deki tasarının yasalaşmasıyla 30 bini geçecek.

Adalet bakanlığı 2 bin 169 sözleşmeli, 694 kadrolu zabıt katibi, 348 sözleşmeli mübaşir alacak. Başvurular 25 Şubat'ta başlayacak.

Bakanlık, İngilizce ve Fransızca bilen 18 mütercim ile 15 sözleşmeli çözümleyici ve programcı alacak. Başvurular 25 Ocak'ta sona erecek.

TBMM Başkanlığına bu hafta sunulan, ceza infaz kurumlarının dış güvenlik hizmetlerinin, Jandarma Genel Komutanlığı'ndan, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne devrini öngören kanun tasarısı ile Adalet Bakanlığı merkez teşkilatında 126, taşra teşkilatında ise 25 bini infaz koruma memuru olmak üzere 28 bin 995 kadro ihdas edilecek.

ZABIT KATİBİ ALIMI İLANI İÇİN TIKLAYIN

MÜBAŞİR ALIMI İLANI İÇİN TIKLAYIN

ÇÖZÜMLEYİCİ VE PROGRAMCI İLANI İÇİN TIKLAYIN

MÜTERCİM ALIMI İLANI İÇİN TIKLAYIN

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.