banner

Başbakan'dan atama isteyen öğretmene sert cevap




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan atama bekleyen öğretmene çok sert cevap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Nizip’teki açılış töreninde, bir öğretmenin kendisine “Şubat'ta atama bekliyoruz” demesi üzerine, Erdoğan, “Kusura bakmayın, ne söylediysek o olur. Başkası olmaz” yanıtını verdi. Erdoğan, bunun üzerine 'Size oy yok' diyen kişiye “O oy senin olsun. Al onu kendine sakla." dedi. Polisler kimliği açıklanmayan protestocu öğretmen ile yanındaki bir kişiyi, kalabalık arasında gözaltına alıp götürdü.

Başbakan Erdoğan, yanındaki bakanlarla tesisin açılış kurdelesini keserken kalabalık arasında atanamayan öğretmen olduğu öne sürülen bir kişi "Şubatta atama bekliyoruz" diye bağırdı. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, "Kusura bakmayın. Biz bir şey söylediysek olur. Ne söylediysek o olur. Başkası olmaz" yanıtını verdi. Aynı kişinin "Size oy yok" demesi üzerine Başbakan Erdoğan, "Sağol, o oy senin olsun. Biz öyle spekülasyonlara girmeyiz. Al onu kendine sakla. Tamam kendine sakla. Gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli" dedi. Polisler kimliği açıklanmayan protestocu öğretmen ile yanındaki bir kişiyi, kalabalık arasında gözaltına alıp götürdü.

Erdoğan: Ulusalcıların uzantısı

Kalabalık arasından ’En büyük başkan, bizim başkan’ ve ’Türkiye seninle gurur duyuyor’ sloganları yükselince Başbakan Erdoğan şöyle devam etti:

"Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Biz bu ülkede birliğin, beraberliğin, dayanışmanın sigortasıyız. Böyle bu yola çıktık. Spekülasyonlara prim vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Bu ülkede ulusalcı geçinenler önümüzü kesmeye çalıştılar, kesemediler, kesemeyecekler. Ulusalcıların uzantısı olmaya aday olanlar, bizden bir şey beklemesin, bulamayacaklar. Bunu da özellikle söylüyorum. Biz milletin temsilcisiyiz. Bizim rotamızı siz çizdiniz. Bu rotada biz yürümeye devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun. Allah bereketli kazançlar nasip etsin."

Açılış kurdelesini kesilmesinin ardından Beşler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çakmak, günün anısına Başbakan Erdoğan’a gümüş işlemeli tepsi hediye etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.