banner

Erzincan ve Ağrı’ya yeni il milli eğitim müdürleri atandı




Bazı bakanlıklardaki kadrolara ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Erzincan İl-Milli Eğitim Müdürlüğüne Necmi Özen, Ağrı İl-Milli Eğitim Müdürlüğüne Fatih Başak atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Erzincan İl-Milli Eğitim Müdürlüğüne Necmi Özen, Ağrı İl-Milli Eğitim Müdürlüğüne Fatih-Başak atandı.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu I.-Hukuk Müşavirliğine Bakanlık Müşaviri Erol-Gökdöl, Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Zafer Pamukçu getirildi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan-Yönetim Kurulu Üyeliğine Selami İncedalcı, Türkiye Kömür-İşletmeleri Kurumu Genel-Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer- Genel Müdür Yardımcısı Ömer-Sezgin yeniden atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcıları Mehmet Aydoğdu, Erdem-Bulut, Ali Murat-Danacı, İlker Demircan, Mehmet-Zafer-Güneş ve Salih Aykan-Kangal, Gümrük ve Ticaret Müfettişi kadrosuna getirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.