banner

Bakan Dinçer’in veda mesajı




Dün hükümetin aldığı bir kararla 4 bakanlıkta yapılan revizyonun ardından, Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bakanlığın sitesinden bir veda mesajı yayımladı  

Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, göreve geldiği günden bu yana eğitim için sayısız reformlar yaptıklarını ve projeler yürüttüklerini belirterek, emeği geçen herkese, çalışma arkadaşlarına ve eğitim camiasına teşekkür etti.

Dinçer'in veda mesajı Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinde yayımlandı.

Ömer Dinçer, mesajında şunları kaydetti:

''Değerli mesai arkadaşlarım, Milli Eğitim Bakanlığı'nda göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim için sayısız reformlar yaptık, projeler yürüttük. Pek çok yeniliği hayata geçirmenin gururunu beraber yaşadık.

Bu süreçte benimle birlikte bu başarıya imza atan, bu yolda emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma ve eğitim camiamıza teşekkür ediyorum.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.