banner

66 aylık çocuklar okulu çok sevdi




Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, 66 aylık olup okula başlayan bütün çocukların okula devam ettiğini söyledi.

2012-2013 eğitim öğretim yılında 66 aylık 448 bin 517 öğrencinin kayıt yaptırdığını kaydeden Funda Kocabıyık, ''Okullar açılırken ' 66 aylık olup da başlayıp okula uyum sağlayamayan çocuklarımız okul öncesine yönlendirilecekler' dedik. Ama böyle bir geri dönüş olmadı.66 aylık olup okula başlayan bütün çocuklarımız devam etti'' dedi.

Bu sene 66 aylık 448 bin 517 öğrencinin kayıt yaptırdığını ifade eden Kocabıyık, bakanlık olarak alandan aldıkları bilgilerin hep iyi yönde olduğunu, ve ciddi bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Kocabıyık, ''1, 2 ve 3. sınıfta tamamen öğretmen gözlemine dayanan notlama sistemimiz var. Dönem boyunca öğretmenlerimiz çocuklarımızı gözlemliyor ve bunun sonucunda onları herhangi bir sınava sokmadan not veriyorlar'' şeklinde konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.