banner

Valiye karne şov




Antalya İnönü İlköğretim Okulu’nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen karne töreninde öğrenciler Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’a darbuka, keman ve klarnet çaldı.

Antalya’da bin 380 okulda, 416 bin 805 öğrenci karne aldı. İl merkezinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Zeytinköy bölgesi olarak bilinen Muratpaşa ilçesi Gebiz Mahallesi’nde bulunan İnönü İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Selim Erol ve bazı protokol üyeleri okul öncesi eğitim gören öğrencilerle bir araya gelip eğitim gelişim raporu verdi.

Vali Ahmet Altıparmak ve protokol üyeleri daha sonra 5-B sınıfına geçerek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali Altıparmak sohbet sırasında öğrencilere, tatil günlerinde kitap okumaları yönünde tembihlerde bulundu. Kendilerine ‘Siyah Kelebek’ adını veren darbuka, keman ve klarnetten oluşan 3 kişilik öğrenci grubu, bir öğrencinin söylediği türküye eşlik etti.Türküye protokol üyeleri eşlik etti. Müzik ve sohbetin ardından öğrenciler, Vali Altıparmak'ın elinden karnelerini aldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.