banner

Herkes onu şaşkınlıkla izledi




Rusya’da 72 yaşındaki yaşlı bir kadın parkta yaptığı mekik, şınav ve barfiks gibi spor hareketleriyle gençlere taş çıkarttı.

Çevredeki kalabalığın meraklı bakışları arasında dakikalarca şınav, mekik ve barfiks çeken süper babaanne ayrıca parktaki spor aletlerini kullanarak oldukça güç hareketleri yapmayı başardı. Zaman zaman çevredeki gençlerden aletlerin kullanımı hakkında bilgi alan süper babaanne çevredeki insanlar tarafından merakla izlendi. Babaannenin aletleri yeteri kadar kullanamamasından şikayetçi olduğu da görüldü.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.