banner

Bakan Avcı’dan serbest kıyafet açıklaması




Yeni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, gelecek sene resmen uygulanmaya başlayacak olan serbest kıyafetle ilgili yeni bir karar verileceğini belirtti.

Yeni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, “Okullarda serbest kıyafeti tekrar gözden geçireceğiz” dedi. Bakanlıkta 17 temel birim yöneticisiyle toplantı yapan Avcı, “Alınan kararları, karşı görüşleri gerekçeleriyle öğrendikten sonra, daha rahat karar verebilir ve konuşabilirim” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, okullarda serbest kıyafetle ilgili olarak, “Milli Eğitim bürokrasisiyle tekrar bir gözden geçireceğiz” dedi. Görevi, Cuma günü devraldıktan sonra Milli Eğitim’de 17 temel birimin yöneticisi ile toplantı yapan ve her birinden ayrıntılı saha raporu alan Bakan Avcı önceki gün Eskişehir’de serbest kıyafetle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Milli Eğitim bürokrasisiyle tekrar bir gözden geçireceğiz. Alınan kararları, karşı görüşleri gerekçeleriyle daha içeriden öğrendikten sonra, daha rahat konuşabilirim. Yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyeceğiz, sözünü verdiğimiz şeyi yapacağız.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.