banner

150 öğrenci hastaneye kaldırıldı




Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesi'nde bulunan bir Yatılı Bölge İlköğretim okulunda verilen öğlen yemeğinden zehirlendikleri iddia edilen yaklaşık 150 öğrenci çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bulunan bir yatılı bölge ilköğretim okulunda öğrencilere öğlen yemeğinde verilen lahmacun ve ayrandan zehirlendi. Yemeği yedikten sonra sancı çeken yaklaşık 150 öğrenci, durumu öğretmenlerine bildirmeleri üzerine okula çağırılan ambulanslarla Hilvan ve Siverek'te bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.