banner

Anne dayağı öldürdü




Antalya'da, Kuran kursu öğretmeni annesi R.S. tarafından dövülerek hastanelik edildiği iddia edilen 5 yaşındaki Mehmet Ağar hayatını kaybetti.

Antalya'nın Elmalı ilçesinde 12 gün önce ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki Mehmet Ağar, beyin kanaması şüphesiyle Antalya'ya sevk edilerek Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Mehmet'in yapılan ilk muayenesinde ve çekilen tomografide kanama değil beyinde damar tıkanıklığı ve buna bağlı ödem oluştuğu, bunun da beyinde beslenme bozukluğuna sebep olduğu anlaşıldı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Nurullah Bülbüller yaptığı yazılı açıklamada, “19.01.2013 tarihinde Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Reanimasyon Kliniği’ne koma halinde kabul edilen, 23.01.2013 tarihinde beyin ölümü gerçekleşen 2008 doğumlu Mehmet Ağar’ın 30.01.2013 tarihinde saat 07:30’da kalp fonksiyonları durmuş vefatı gerçekleşmiştir” ifadelerine yer verdi.

Savcılık soruşturması sürüyor

Acı haberi Antalya’da kaldığı otel odasında öğrenen baba Osman Ağar, oğlunun cenazesini otopsinin ardından toprağa vermek üzere Konya’ya götüreceğini söyledi. Savcılığın olayla ilgili soruşturması ise sürüyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.