banner

Cem Yılmaz, sadece 10 saniye dayanabildi




Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı minik satranç ustaları 10 saniyede mat etti!

Türkiye İş Bankası sponsorluğunda düzenlenen Küçükler Satranç Şampiyonası'na Cem Yılmaz damgasını vurdu. Miniklerin sevgilisi Yılmaz, küçük satranç oyuncularıyla maç yapmaya kalkıştı; ama pişman oldu! Cem Yılmaz; karşı karşıya geldiği 8 yaşındaki bir satranç oyuncusuna sadece 10 saniyede mat oldu. Bu başarısızlığına kendisi de gülen ünlü komedyen; espri yapmadan da duramadı.

'Benden zekiler ama...'

"Buraya gelmeden onların benden daha zeki olduğunu biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum" diyen Cem Yılmaz ekledi: "Belirteyim; sadece satrançta benden daha iyiler." Sözleri kahkahalarla karşılanan ünlü komedyen, mini şovuna devam etti. "Gülmek yok" diyerek konuşmasına başlayan Yılmaz; şöyle devam etti: "Satranç oynamaya ne zaman başlasam; hangisi şah, hangisi vezir konusunda uyarı alıyorum. Benim satrançla yıllardır sorunum oldu."








3-5 yıla Kemal beni geçer

Cem Yılmaz, şimdilerde 6 aylık olan sevimli oğlu Kemal ile ilgili de şöyle espriler yaptı: "Kemal, şu anda benden kötü durumda. Vücut becerisi ve organlara hakimiyet anlamında kendisinden ilerideyim. Ama Kemal, 3 ya da 5 seneye kadar beni geçecek."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.