banner

Öğretmen tekmesi hayatını kararttı




Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğretmeninden dayak yediğini iddia eden öğrenci öğretmeninin kendisine tekme atması sonucu sağ testisini kaybetti. Diyarbakır’da tedavi edilen öğrencinin ailesi çocuklarının öğretmen dayağı sonucu sakat kaldığına dair aldıkları rapor sonrasında suç duyurusunda bulundu.

Olay Siverek ilçesi Vakıf İlköğretim Okulunda meydana geldi. Şair İbrahim Rafet Mahallesinde oturan 14 yaşındaki 7. Sınıf öğrencisi Abidin Kalenderli Teknoloji Tasarım Öğretmeni Abdullah Arslan’ın kendisinden istediği malzemeleri derse götürmediği için kendisini darp ettiğini söyledi. Sınıfta arkadaşlarıyla birlikte dayak yediğini söyleyen Abidin Kalenderli, öğretmenine karnının ağrıdığını ancak öğretmeninin kendisine inanmadığı korktuğu için de ailesine durumu anlatamadığını ifade etti. Olayı ailesinden birkaç gün saklayan Kalenderli, “Pazartesi günü, Teknoloji Tasarım öğretmeni serbest çalışma yapacağımızı söyledi. Bende getirdiğim malzemeyi dolabın üzerine koydum. Hocamız içeri girince, malzeme getirmeyen bazı öğrencileri tahtaya çıkardı. Hocamız, beni yanına çağırıp neden istediği malzemeyi getirmediğimi sordu. Bende serbest çalışma olduğunu söyledim. Öğretmen yalan söylediğimi ileri sürerek beni de tahtaya çıkardı. Öğretmen, kollarımı dik tutarak, diz üstü çökmemi söyledi. Bende öğretmenin istediklerini yaptıktan sonra arkadan bana tekme attı. Bir arkadaşım dedi hocam ayaklarım ağrıyor romatizmam var hoca onu da dövdü. Hoca bana tekme attığında yere düştüm dedim karnım ağrıyor, hoca dedi yalan söylüyorsun ceza alamamak için yine ayağa kalktığımda bana tekme attı. Eve geldim biraz korkuyordum, aileme söylemeye çekindim. Aradan birkaç gün geçti testisim yine ağrıyordu. Sonra Cuma akşamıydı çok fena halde vücudum ağrımaya başladı. Annem saat 01.00’de ağabey mi çağırarak beni Siverek Devlet Hastanesi acil bölümüne götürdü” diye konuştu.

Haberin devamı için tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.