banner

Öğrenciler 'süt'le ders başı yapacak




2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başladığı pazartesi gününden itibaren öğrencilere süt dağıtılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı organizasyonunda yürütülen ve 11 Şubat itibarıyla 30 bin 885 okulda başlayacak olan  Okul Sütü Programı, 14 Haziran'a kadar devam edecek.

MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Velilerden, çocuklarında süte karşı herhangi bir alerji, laktoz intoleransı tespit edip etmedikleri ya da çocuklarının böyle bir sorunu varsasüt verilip verilmemesiyle ilgili izin formu alıyoruz" dedi.

Kocabıyık, "Bu yıl çok daha sistemli bir şekilde hazırlandık. Herhangi bir şekilde bu sene sorun yaşamayacağız" şeklinde konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.