banner

Öğrenci otobüsü devrildi çok sayıda yaralı var




Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine öğrenci taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 28 öğrenci ile sürücü yaralandı.

Yamaçlı beldesinden Boğazlıyan ilçesine öğrenci taşıyan Cuma Özdilek'in (48) kullandığı 66 EA 808 plakalı belediyeye ait otobüs, kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada yaralanan sürücü Cuma Özdilek ile 28 öğrenci, Boğazlıyan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan 8 öğrenci, buradaki ilk müdahalenin ardından Yozgat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, hastanelerdeki yaralı öğrencileri ziyaret ederek, sağlık durumlarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Yamaçlı Belediye Başkanı Metin Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Boğazlıyan'daki Sağlık Meslek Yüksekokulu ile imam hatip ve anadolu liselerinde öğrenim gören öğrencilere otobüs tahsis ettiklerini belirterek, ''Otobüsün önünde giden bir araç köpeğe çarpmış. Bizim otobüs de o araca çarpmamak için direksiyonu kırınca devrilmiş. 8 öğrenci dışındakilerin sağlık durumu iyi'' dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.