banner

Bakan Avcı’nın öğrenci ve öğretmenlere mesajı




Milli Eğitim Bakanı Avcı ise eğitim öğretim yılının 2. yarısının öğretmenler ve öğrenciler için ''hayırlı olması'' temennisinde bulundu.

Havanın soğuk olmasından dolayı öğrencileri bekletmemek için sadece teşekkür konuşması yapacağını ifade eden Avcı, eğitime yönelik tüm projelerde kendilerine yol açan başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere okul sütü dağıtımı projesinde katkısı olanlara teşekkür etti.

Ankara Valisi Yüksel de başlayan 2. yarıyılda öğrencilere başarı diledi. Çocukların yetişmesine, fiziksel gelişimine önem verdiklerini ifade eden Yüksel, okul sütü programı kapsamında Ankara'da 951 okulda 300 binin üzerinde öğrenciye süt dağıtılacağını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydoğan ise 940 bin öğrencinin ders başı yaptığını belirtti.

Harzemşahlar İlkokulu öğrencileri Ahmet Umut Çaylan ve Gizem Sıla Durusoy'un şiir okuduğu törende, halk oyunları gösterisi sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu törenin başında bazı minik öğrenciler bakanlara çiçek takdim etti.

Konuşmaların ardından bakanlar Müezzinoğlu, Avcı ve Eker öğrencilere süt dağıttı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.