banner

Kılıçdaroğlu’ndan 2012-2013 eğitim-öğretim yılı mesajı




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İlk yarı yıl karnelerini alan dinlenen, eğlenen ikinci yarıya hazırlanan öğrencilerin, eğitim maratonunun ikinci yarı yılını koşmaya başladığını ifade eden Kılıçdaroğlu, mesajında öğrencilere şöyle seslendi:

''Karnenizi aldığınız gün de söylemiştim. Sizler bizim için karnelerdeki notlar dahil, her şeyden çok daha değerlisiniz. Ayrıca, biz size güveniyoruz. Sizler bizim de, ülkemizin de geleceğisiniz. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın ve okula bu duygularla gidin, dersi bu sorumluluk bilinciyle çalışın. Bilin ki, anne, baba, veli ve öğretmenleriniz için önce siz varsınız.

Hepimiz başarıyı, notu sizin ve ülkemizin geleceği için önemsiyoruz. Siz de annenizin babanızın emeğini boşa çıkarmamak için çalıştınız, ikinci yarıyılda da çalışacaksınız.''

Anne ve babalardan da her koşulda çocuklarının yanında olmalarını isteyen Kılıçdaroğlu, mesajında şunları kaydetti:

''Sevgili analar, babalar, veliler siz de çok iyi biliyorsunuz ki, hem eğitimde fırsat eşitliği yok, hem de çocuklarımız yarış atı değildir. Bu koşullarda yapılacak şey çocuklarımızı sevmek, onlara güvenmek ve bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da fedakarca yanlarında olduğumuzu hissettirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha öğrencilerimize güvenimizi tekrarlıyor, yavrularımıza başarılar diliyor, ana, baba ve velilerimize de özellikle fedakarlıkları nedeniyle teşekkür ediyor, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.