banner

İstanbul Üniversitesi önünde patlama




İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi önünde patlama meydana geldi. Bölgeye sağlık ekibi sevk edildi.

Fatih'te, patlama meydana geldiği belirtildi. İhbar üzerine, İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi önüne çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Beyazıt'ta bir çöp konteynerinda henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonucu bir kişinin yaralandığı belirtiliyor. Olay yerine gelen polis, incelemelerini sürdürüyor.

Beyazıt'ta bulunan İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi yakınındaki çöp konteynerında saat 15.50 sıralarında patlama meydana geldi. Patlama plastik atık toplayan kişinin, konteyneri karıştırdığı sırada meydana geldi schweizer-apotheke.de. Yaralanan çöp toplayıcısı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bomba uzmanı ekipler de olay yerine gelerek inceleme başlattı

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.