banner

Öğretmenlerin gözü Başbakan'da




Başbakan Erdoğan’ın bugünkü grup toplantısında öğretmen adaylarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunacağı belirtildi

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın, Başbakan Erdoğan'ın bugün öğretmenlere ve öğretmen adaylarına müjde vereceğini açıklamasının ardından, gözler AK Parti Grup Toplantısına çevrildi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, dünkü Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda öğretmenlere müjde verebileceğini belirterek, şunları kaydetmişti:

''Burada öğretmenlerimiz için, öğretmen adaylarımız için müjdeli bazı hususlarımız var. Sanıyorum ki Sayın Başbakanımız, grup toplantımızda bu konularda ayrıntılı bilgiler vermiş olacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.