banner

İl içi öğretmen tayin başvuruları başladı




Öğretmenlerin il içi özür durumuna bağlı yer değişiklikleri 11-28 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, öğretmenlerin il içi özür durumuna bağlı yer değişikliklerinin 11-28 Şubat tarihleri arasında, valiliklerce bilgisayar ortamında gerçekleştirileceği bildirildi.

MEB internet sitesinde değişikliklere ilişkin yayımlanan duyuruya göre, MEB, eş ve sağlık durumu ile genel ve özel hayatı olumsuz etkileyen nedenlere bağlı il içi yer değişikliği işlemlerini, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri ve diğer mevzuat çerçevesinde, okullardaki norma göre öğretmenlerin tercihleri ve hizmet puanı üstünlüğüne göre 11-28 Şubat 2013 tarihleri arasında valiliklerce bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek.

Öğretmenler, eş ve sağlık durumu özrü ile özel hayatını olumsuz etkileyen nedenlere bağlı olarak 11-28 Şubat 2013 tarihleri arasında sonuçlandırılmak üzere her il milli eğitim müdürlüğünce belirlenecek takvim çerçevesinde yer değiştirme başvurusunda bulunabilecek. İl milli eğitim müdürlüklerince belirlenen takvimlerde sonradan herhangi bir değişikliğe gidilmeyecek.

2013 Şubat ayında özür durumundan iller arasında görev yeri değiştirilen öğretmenler aynı özürden il içinde yer değişikliği talebinde bulunamayacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.