banner

Bakan Avcı'dan Şubat ataması açıklaması




Öğretmen adayları bugün Başbakan Erdoğan’dan atama haberi beklerken Milli Eğitim Bakanlığı Şubat’ta atama yapılmayacağını belirtti

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğretmen atamalarının Ağustos ayında yapılacağını, Şubat ayında atama olmayacağını açıkladı.

AK Parti Meclis Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Milli Eğitim Bakanı Avcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin yanlış anlaşıldığını, Şubat ayında öğretmen ataması yapılmayacağını belirterek, atamaların Ağustos ayında gerçekleşeceğini ifade etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.