banner

Bizim Okul dizisine Milli Eğitim el attı!




ATV’nin gençlik dizisi ‘Bizim Okul’a eğitimcilerden gelen tepkiler üzerine Milli Eğitim harekete geçti. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü dizinin yapımcılarına rahatsızlıklarını iletti

Yayımlandığı ilk bölümüyle RTÜK’e rekor düzeyde şikayetin ulaşmasına yol açan Bizim Okul her bölümüyle yankı uyandırmaya devam ediyor.

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği ve ATV ekranlarında yayımlanan Bizim Okul dizisi, birinci bölümüyle RTÜK'e yüzlerce şikayet telefonunun edilmesine sebep oldu.

Dizinin ilk bölümüyle kopan fırtına ikinci bölümle de kesilmeyip devam etti. Eğitim camiasının da büyük tepki gösterdiği Bizim Okul'a İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız da kayıtsız kalamadı.

Yönetmen Türket İnanoğlu'yla görüşen Yıldız, dizide bazı iyileştirmeler yapılması için de söz aldı. Olayı Twitter üzerinden paylaşan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız'ın ifadeleri şu şekilde:

Bizim Okul dizisin yapımcısı usta yönetmen Türker İnanoğluyla görüştüm. Diziyle ilgili yapılan eleştirilerden müteessir olmuş.

Diziye yapılan eleştitileri önemsediğini ve konsepte değişiklikler yapacağını söyledi. İyi örneklerlerden hareketle bir Dizi bekliyoruz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.