banner

Dershanelerle ilgili karar hazır




Dershane raporu perşembe günü Başbakan Erdoğan'ın önünde olacak. Dershanelerin geleceğine ilişkin nihai kararı Başbakan verecek.

CNN Türk'ün edindiği bilgilere göre, rapor dershanelerin kademeli olarak özel okula dönüştürülmesini içeriyor.   "Kapanacak" açıklamasıyla birlikte çalışma yapılması talimatını Başbakan Erdoğan vermişti. Kurulan komisyon da çalışmalarını tamamladı, rapor haline getirdi.   Perşembe günü  Ak Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleriyle yapılacak kahvaltılı toplantıdan sonra o rapor Başbakan'a sunulacak. Toplantıda son nokta koyulacak.

CNN Türk'ün edindiği bilgilere göre, raporda dershanelere özel okul kriteri getirilmesi, mevcut dershanelerin kademeli şekide o kriterleri yerine getirmesi öneriliyor. Ve o kriterleri karşılayamayanların da son aşamada kapatılması gündeme gelebilecek.

(cnntürk)

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.