banner

Türkiye bu ikizleri konuşuyor




Türkiye, Erzurum'da tek yumurta ikizleri 7 yaşındaki Tuğrulhan ve Timurhan'ı konuşuyor. İkizler farklı zaman dilimlerinde aynı şeyi yaşıyor. Birinin burnu kanasa diğerinin de kanıyor.

Güvenlik görevlisi olan baba Mustafa Bakır, "Timurhan'ın burnu kanadığı zaman 15 dakika sonra Tuğrulhan'ın da burnu kanıyor" dedi.

Merkez Yakutiye İlçesi Tebrizkapı Semtinde oturan Mustafa- Nurgül Bakır çiftinin tek yumurta ikizi oğulları farklı özellikleriyle çevredekileri şaşırtıyor.

Vali Hafız Paşa İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Timurhan ve Tuğrulhan, benzerlikleri nedeniyle okulda arkadaşları ve öğretmenleri tarafından sürekli karıştırılıyor. Birbirlerinden bir an olsun ayrılmayan ve tıpa tıp benzeyen ikizlerden birinin başına ne gelirse diğeri de aynı olayı yaşıyor.

Şaşırtan benzer olaylar

Güvenlik görevlisi baba 33 yaşındaki Mustafa Bakır, ikizlerden birinin düştükten sonra diğerinin de belli bir süre sonra düştüğünü söyledi.

Çocuklarının çok hareketli olduğunu kaydeden Mustafa Bakır, ikizlerin doğumundan sonra kendisine 'duble baba' denildiğini belirterek şunları anlattı:

"Yazın Timurhan arkadaşlarıyla pikniğe gitmişti. Sıcak çay göğsüne dökülerek yanmıştı. Bir kaç saat sonra evde Tuğrulhan'ın göğsüne de çay döküldü ve yandı.

Geçen gün Tuğrulhan'ı çarşıya götürürken buzda kadı düştü. Evi aradığım zaman annesi Timurhan'ın da buzda kayıp düştüğünü ve bacağını incittiğini söyledi.

Akşam evde otururken Timurhan'ın burnu kanadı. Yaklaşık 15 dakika sonra ikizinin de burnu kanadı. Bu durum beni, eşimi, yakınlarımızı hayrete düşürüyor."

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.