banner

Hababam Sınıfı'nı hatırlattı!




Okula teftişe gelen kaymakam tahtada ‘salak Ebru’ yazısını fark etmesin diye, milli eğitim müdürü, okul müdürü ve öğretmen akla karayı seçti.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Fatih Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Kaymakam inceleme sırasında habersiz olarak bir sınıfa girdi. Sınıfta ise öğrenciler kendi aralarında şakalaşarak yazdıkları “Salak Ebru” yazısı tahtada kaldı.

Kaymakam Ekrem Çalık’ın içeride olduğu sırada tahtada yazılı “Salak Ebru” yazısı fark edildi. Kaymakam’ın basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada korumalar yazının görülmemesi için tahtanın önüne geçtiler. Daha sonra yazıyı fark eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin tahtanın korumasını kapatmak istedi ama başarılı olamadı.

Kaymakam’ın yazıyı görmemesi için silgi arayan bir öğretmen silgi bulamayınca eliyle tahtadaki yazıyı silmek istedi. Fakat tamamını silemedi. Son olarak ise bir öğrenci silgiyle tahtaya gelerek yazıyı silmeyi başardı. Fakat Kaymakam Ekrem Çalık yazıyı gördü. Yazıyı silme mücadelesini öğrenciler gülerek izledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.