banner

Hakan Şükür öğrencilere tablet dağıttı




AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür, Burdur'da Fatih Projesi kapsamında bir okulda tablet bilgisayar dağıtımı yaptı, Burdur Devlet Hastanesi'nde ''Hasta Tanıtım Kartı'' tanıtım törenine katıldı.

Milletvekili Şükür, Anadolu Öğretmen Lisesi'ne gelerek 9. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıttı. Ziyaret ettiği sınıfta Şükür'ün hayatıyla ilgili sunum yapıldı.

Öğrenciler, yoğun ilgi gösterdikleri Şükür'e Galatasaray ve Fenerbahçe formalarını imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şükür, sınıfta yaptığı konuşmada, çok önemli ve güzel bir hizmet olduğunu belirterek, ''İnşallah daha nice güzelliklerle bayrağı sizlere telim edeceğiz. Hem akıllı tahtayla hem de tablet bilgisayarınızla inşallah güzel çalışmalar yaparsınız'' dedi.

Şükür, daha sonra Burdur Devlet Hastanesi'ne giderek ''Hasta Tanıtım Kartı'' tanıtım törenine katıldı. Tanıtım kartlarından ilk olarak gazilere veren Şükür, hastane yetkililerinden projeyle ilgi bilgi aldı.

Şükür, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'e, Burdur'a gelmesi için gösterdiği çabadan dolayı teşekkür etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.