banner

Meteorolojiden kötü haber!




Meteorolojiden kötü haber! Yurt genelinde etkili olan sıcak hava dalgası yerini soğuk ve kar yağışına bırakıyor. Türkiye genelinde sıcaklıkların Perşembe’den itibaren 9 derece birden düşmesi bekleniyor

Güneyden gelen ılık hava yurt genelinde bahar havası yaşanmasına neden oldu. Batı bölgelerinde 20 dereceye kadar çıkan sıcaklıklar 1-2 gün daha etkili olacak. Perşembe gününden itibaren ise Marmara Bölgesi, etkili olan karayelle birlikte soğumaya başlıyor. Meteorolojiden alınan bilgiye göre, 4 Mart’tan itibaren ise Romanya’dan çok daha soğuk bir hava dalgasının gelmesi tahmin ediliyor.

İstanbul’da hava yarın da 17 derece olacak. Çarşamba günü hafif yağmur görülecek. Perşembe sıcaklık karayele birlikte 7 dereceye kadar inecek. Aynı gün yağış da sürecek.

Ankara’da adeta bahar havası yaşanıyor. Nisan ayı değerlerinde seyreden hava sıcaklıkları 16 derecelere kadar yükseldi. Ancak Perşembe günü sıcaklık 7 dereceye inecek. Başkent’te yağış da var.

İzmir'de de bahar havası var; sıcaklık 19 derece.

Antalya ve Adana boyunca da benzer durum söz konusu. Sıcaklıklar 21 dereceye kadar çıkacak.

Karadeniz de sıcak havadan nasibini aldı. Bolu-Trabzon boyunca sıcaklık 16-17 dereceyi buluyor.

Perşembe günü Karadeniz, Marmara ve İç Anadolu’da sıcaklığın 9 derece birden düşmesi bekleniyor. Sıcaklıklar 10 derecenin altına gerileyecek.

Perşembe gecesi iç kesimlerdeki yağışlar, hafif kara dönüşecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.