banner

Bakan Avcı canlı yayında sorularınızı yanıtlıyor




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bugün saat 22.40’ta TRT Haber’de canlı yayına katılacak.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı bugün saat 22.40’ta TRT Haber’de ‘Neler Oluyor’ canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulunacak. Bakan Avcı’ya Twitter üzerinden sorularınız için #NabiAvcıyaSorun etiketini kullanmanız yeterli olacak.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya sorularınızı #NabiAvcıyaSorun etiketiyle iletebilirsiniz. Neler Oluyor, 22.40'ta TRT Haber'de

 

 

 

Dün akşam TRT Haber’de Ahmet Böken’in sunduğu ‘Neler Oluyor’a katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı; SBS, LYS, YGS, öğretmen atamaları gibi konularda merak edilenleri cevapladı

Haberi okumak için tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.