banner

Milli Eğitim, Türkiye birincisine otomobil verecek




Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü’nden  sınavlarda Türkiye birinciliği getiren öğrencilere otomobil sözü verildi

Gümüşhane’de Seviye Belirleme Sınavı, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ya da Lisans Yerleştirme Sınavı’na girerek, Türkiye birincisi olan öğrencilere otomobil hediye edilecek.

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, başarılı çalışmaları ile Gümüşhane’nin adından söz ettiren öğrenciler için şunlar belirtildi: “Bu yıl yapılacak Seviye Belirleme, Yüksek Öğretime Geçiş ve Lisans Yerleştirme Sınavları sonuçlarına göre Türkiye birincisi olan öğrencilere 20 bin lira değerinde otomobil hediye edilecek. Otomobil, hayırseverlerin ya da sponsorların katkılarıyla satın alınacak. Belirlenen miktarda piyasada otomobil bulunmaması halinde ise para hediye olarak öğrencilere verilecek.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.