banner

28 Şubat, üniversiteyi karıştırdı!




İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen 28 Şubat semineri olaylı başladı. Polis, öğencilere biber gazı ve su sıktı.

28 Şubat sürecine ilişkin İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde düzenlenen semineri protesto etmek isteyen öğrencilere polis müdahale etti. Polis, gaz ve tazyikli su sıkarak grubu dağıtmaya çalıştı.

Türkiye Gençlik Birliği ve Öğrenci kolektiflerinden oluşan bir grup öğrenci, İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde 28 Şubata ilişkin düzenlenen semineri protesto etti. Seminerin yapıldığı fakülteye sloganlar atarak gelen öğrencilere polis müdahale etti. Dağılmayan öğrencilere önce toplumsal müdahale aracıyla su sıkıldı ancak dağılmamakta direnen öğrencilere bu kez devreye biber gazı ile müdahale edildi. Bir süre yaşanan arbedenin ardından öğrenciler dağıldı. Daha sonra bir kez daha toplanan öğrenciler bu kez sadece sloganlar attı. Sloganlarını atan öğrenciler daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.