banner

Çöpe atılan Atatürk posterleri için inceleme




Muğla'nın Fethiye ilçesinde çöp kutusuna atılan ve Atatürk posteri, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı yazılı panolar için polis ekipleri inceleme başlattı.

Cumhuriyet Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi üzerindeki çöp konteynerinin içinde ve çevresinde dersliklerde kullanılan Atatürk posteri, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu panolar atıldı.

Vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Çöpteki panoları toplayan polis ekipleri çevrede araştırma başlattı.

Çöp konteynerinin etrafında inceleme yapan ekipler, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Bölgede yaşayan vatandaşlar çöp konteynerinin yakınında bulunan bir dershanenin birkaç gün önce kapandığını, panoların bu dershanenin taşındığı sırada atılmış olabileceğini belirtti.

Çevre sakinlerinden eski siyasetçi Cem Erkin, olayın bilinçli olarak yapılmadığını umduklarını kaydetti. "Buradaki dershane birkaç gün önce kapandı." diyen Erkin, panoların buradan çıkan eşyalarla birlikte atıldığını tahmin ettiklerini ifade etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.