banner

O Ses Türkiye engellilerin sesi olacak!




Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye geçtiğimiz haftalarda yaptığı finalin ardından bu kez de engelliler için özel bir programla izleyiciyle buluşacak

Mustafa Sandal, Hadise, Murat Boz ve Hülya Avşar'dan oluşan jürisiyle ‘O Ses Türkiye’ bu gece çok özel bir amaç için ekrana gelecek.

Bu gece canlı yayınla ekrana gelecek programda O Ses Türkiye’de finale kalan yarışmacılar engelli vatandaşlarımızla birlikte düet yapacak.

Gecede düet yapacak O Ses Türkiye yarışamacıları; Mustafa Bozkurt, Ayda Mosharraf, Berkan Taşkın, Erkam Aydar, Onur Uğuş, Ertunç Tuncer, Selin Ataş ve Eren Şenay.

Star, Acun Medya ve TESYEV’in (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) ortaklaşa gerçekleştireceği yardım amaçlı yayında ekran başındaki izleyiciler müzik ziyafeti yaşayacak ve geceden elde edilecek gelir TESYEV’in ihtiyaçları için kullanılacak.

SMS’ler TESYEV için…

O Ses Türkiye’nin dereceye giren yarışmacıları da şarkılarıyla renk katacağı programda ekran başındaki izleyiciler SMS yoluyla bağış yapabilecek ve toplanan yardımlar Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın hizmetleri için kullanılacak.

O Ses Türkiye 2 Mart Cumartesi günü saat 23.30'da Star'da.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.