banner

Sınav ücretlerinde kredi kartı dönemi




Adaylar, ÖSYM sınav ücretlerini ödemeler sayfasından kredi kartıyla ödeyebilecek

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) düzenlediği sınavlarda adaylar, ücretlerini kredi kartıyla ödeyebilecek.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer verilen duyuruya göre adayların sınav ücretlerini ödemelerinde kolaylık sağlamak üzere yeni bir uygulama hayata geçirilecek.

Sınava başvuracak adaylar sınav ücretlerini kredi kartları ile ÖSYM'nin internet sayfasında bulunan ''Ödemeler'' alanından banka şubelerine gitmeden ödeyebilecek.

Duyuruda, ödeme sisteminin tüm güvenlik önlemleri alınarak uygulamaya konulduğu belirtilerek, adayların bu sistem üzerinden güvenli bir şekilde sınav ücretlerini ödeyebileceği kaydedildi.

Duyuruda ayrıca, ilgili sınav kılavuzunda belirtildiği gibi, adayların sınav ücretini ödedikten sonra başvuru işlemlerini bir başvuru merkezi aracılığıyla veya ÖSYM'nin ''https://ais.osym.gov.tr'' internet adresinden bireysel yapabileceği anımsatıldı.

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.