banner

Tartışma yaratan soru




ATV’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de çıkan bir soruya Kenan Işık tepki gösterdi

Afganistan Kralı tarafından Cumhurbaşkanı Celal Bayar'a Afgan Tazısı ' cinsi bir köpeğin hediye edilmesi ve sonrasında o köpeğin satılarak bir köye çeşme yapılması sornası Celal Bayar 'nüfuz ve makamını suistimal ederek kendi çıkarlarına uygun satış yapma ' gerekçesiyle mahkum edilmişti.

Kenan Işık'tan tepki

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında yarışmacıya o köpeğin cinsi sorulunca Kenan Işık kimsenin beklemediği bir tepki verdi. Sorulan soru için 'saçmalık, gariplik, ne günlerden geçmişiz ' gibi tepkiler veren Kena Işık 'Ne saçma değil mi, bir cumhurbaşkanı hediye edilen bir köpek yüzünden ne diye mahkum edilir ki? 'Acaba şunu mu anladım, papağan olsa, devlet sırlarını açığa mı çıkarmış olacak. Zaten abes olan bu. Bir cumhurbaşkanı, başka bir cumhurbaşkanının hediye ettiği bir hayvan yüzünden niye mahkum edilir manlig-halsa.se? İnsanı böyle saçma bir düşünceye bile sevk edebiliyor. Bir mantık arıyoruz yani, niye yargılansın. Ne günlerden geçmişiz Ya Rabbim ' dedi.

Beyaz Gazete

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.