banner

Öğrenci yurdunda öyle şeyler çıktı ki…




Muğla'da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) öğrenci yurdunda yapılan aramada, 4 bıçak, bir gaz spreyi bulunduğu, bir kişi hakkında ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefetten işlem yapıldığı bildirildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Muğla'da son günlerde üniversite öğrencileri arasında yaşanan olayların önüne geçmek amacıyla sulh ceza mahkemesinin arama kararı ile Kötekli Mahallesi'ndeki YURTKUR'a ait 6 bloktan oluşan öğrenci yurdunda arama yapıldığı belirtildi.

Arama faaliyetlerine çok sayıda polisin görev aldığının kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Dün saat 23.30 sıralarında Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdunun 6 bloğunda çok sayıda güvenlik görevlisi ile yapılan aramada 4 bıçak, bir gaz spreyi bulunmuş, bir kişi hakkında ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefetten işlem yapılmıştır.''

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün gece yaklaşık 4 saat boyunca YURTKUR'a ait erkek öğrenci yurdunda arama yapılmıştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.