banner

‘Okula döndüğünüzde hocanıza ne cevap vereceksiniz’




Kim Milyoner Olmak İster'e katılan beden eğitimi öğrencisi, beden eğitimi sorusuna cevap veremeyince Kenan Işık’ın tepkisini çekti.

Kim Milyoner Olmak İster'de beden eğitimi ve spor yüksekokulunda okuyan bir üniversiteli, bölümüyle ilgili çıkan soruyu seyirciye sorması Kenan Işık'ı çok şaşırttı. Dilan Erdem isimli yarışmacı, henüz ikinci soruda okuduğu bölümle de ilgili olan 'Eski kuşağın sabah uyandıklarında yaptıkları jimnastik hareketlerine ne ad verilir?' sorusuna yanıt veremeyince seyirci jokerini kullandı. Cevap sonrası Kenan Işık 'Artık okula döndüğünüzde hocanıza ne cevap vereceksiniz' dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.