banner

Son derse girmedi bir daha haber alınamadı




Adana'da, sabah kardeşi ile birlikte okula giden, ancak son derse girmeyerek okuldan ayrılan 13 yaşındaki kız çocuğundan, 3 gündür haber alınamıyor.

22 Nisan’da kardeşi Sude ile birlikte servise binerek okula giden Merve Belkıs Çağlayan (13), son derse girmedi. Sude, servis ile birlikte tekrar eve dönerken, Merve’den bir daha haber alınamadı. Anne Birsen Çağlayan, bunun üzerine polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. 3 gündür kızından haber alamayan anne Çağlayan, gözyaşları içinde Merve'nin döneceği günü bekliyor.

Anne Çağlayan, kızının sabah okula gittiğini ve bir daha eve dönmediğini belirterek, “Okuldan servise binmemiş. Kızımı alı mı koydular, kandırdılar mı bilmiyorum. Son derse girmemiş. Ne olur kızımı bulun. Yardım istiyorum, ne olur yardım edin. Kızımı 3 gündür bulamadım. 3 gündür ağlıyorum” diye gözyaşı döktü.

Okulun güvenliksiz olduğunu savunan acılı anne, “Kimse görmemiş. Kaybolduğu gün okulun koridorunda kardeşine el sallamış. Kardeşine de bir şey söylememiş” dedi.

Anne Çağlayan, kızına çağrıda bulunarak, “Kızım affettim seni, gel eve. Korkma kızmayacağım sana. Neredeysen çık gel Mervem. Feryadımı duy annem. Sen bensiz yapamazsın” şeklinde konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.